izore

Deze video is gemaakt voor het verkrijgen van wetenschappelijk bewijs, in opdracht van Izore.


Innovatie Festival

 

 

 

Smilde natura grootverpakking

 


Transparantie Veehouderijen

Deze video is gemaakt als lesmateriaal voor University & Research Centre in Wageningen. Een informatieve film, met een boeiend onderwerp die vanuit verschillende invalshoeken wordt bekeken.


 

 

Tom Voûte Fonds - Trailer

Voor mooie, pakkende trailers bent u bij Videonerds Productions aan het juiste adres. Er wordt veel tijd besteed aan het bedenken en maken van de juiste shots die uw doelgroep tot de verbeelding zullen spreken. Amusant, professioneel en doeltreffend. Dit is een mooi voorbeeld dat gemaakt is voor het Tom Voûte Fonds, de strijdt tegen kinderkanker.


Wij zijn

De meest creatieve, daadkrachtige en professionele video studenten die u ooit heeft mogen ontmoeten. Wacht daarom niet langer en besteed uw opdracht aan ons uit! In een betrokken samenwerkingsverband zorgen wij ervoor dat ons product aansluit bij uw droom.

Copyright

Alle beeldmaterialen die te vinden zijn op deze website zijn eigendom van Videonerds Productions. Deze zijn enkel in overleg met Videonerds Productions te gebruiken, reproduceren of ter illustratie te gebruiken.

 

Social media

Colofon

Videonerds Productions is een leeromgeving.

Videonerds Productions is een onderdeel van Kenniscentrum Multimedia NHL.

Copyright © Videonerdsproductions 2015