Even voorstellen

Wij zijn 6 gedreven multimedia studenten met een professionele werkhouding, die beschikken over een eigen kantoorruimte in Leeuwarden. Hier werken wij dagelijks aan lopende videoproducties. De professionele apparatuur die wij tot onze beschikking hebben voldoet aan de standaard van de video-industrie. Wij worden ondersteund door de NHL Hogeschool Leeuwarden.

Missie

Wij werken continue aan het uitbouwen van ons stabiele leerbedrijf met een uitgebreid scala aan leermogelijkheden en portfolio-waardige opdrachten. Om onze multimedia studenten op te leiden tot toonaangevende professionals binnen de video wereld.

Visie

Wij richten ons niet op een specifiek genre maar werken aan een groot aantal uiteenlopende videoproducties met diverse doeleinden. Dankzij deze diversiteit doen wij veel ervaring op met alle facetten van het produceren van video’s. Hierbij kunnen wij onze ervaring inzetten om innovatief maatwerk te leveren aan onze klanten.

Met ons zaken doen is leuk!

Uitdagende opdrachten zien wij als leermomenten en hier zijn wij constant naar op zoek. Wij willen ons videospecialisme uitbouwen en bieden daarom een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.

 

Wij zijn

De meest creatieve, daadkrachtige en professionele video studenten die u ooit heeft mogen ontmoeten. Wacht daarom niet langer en besteed uw opdracht aan ons uit! In een betrokken samenwerkingsverband zorgen wij ervoor dat ons product aansluit bij uw droom.

Copyright

Alle beeldmaterialen die te vinden zijn op deze website zijn eigendom van Videonerds Productions. Deze zijn enkel in overleg met Videonerds Productions te gebruiken, reproduceren of ter illustratie te gebruiken.

 

Social media

Colofon

Videonerds Productions is een leeromgeving.

Videonerds Productions is een onderdeel van Kenniscentrum Multimedia NHL.

Copyright © Videonerdsproductions 2015