Mijn naam is Joey Smit en ik ben 3e jaars student Communication Multimedia Design. Ik ben projectmanager van VideoNerds en ik wil mijzelf op gebied van management dan ook ontwikkelen. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd ook veel bezig met film. Hier kan ik mijzelf ook zeker nog verder ontwikkelen. De komende tijd wil ik me met name focussen op de rol van producent. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om meer te leren over cameratechnieken.

Joey Smit | Projectmanager

Hai! Ik ben Roos, ik zit in mijn afstudeerjaar en focus mij vooral op VFX. Ik ben een grote fan van fantasy en sci-fi. Ik kom uit Groningen en heb voor een jaar gestudeerd in Ierland

Rosalie Penninga | Projectmanager

Mijn naam is Jurriaan de Boer, 24 jaar en dit semester één van de projectmanagers van Videonerds. Tijdens voorgaande projecten en stage bij een videoproductiebedrijf heb ik enige ervaring opgedaan op het gebied van videografie, maar er valt natuurlijk nog genoeg te leren. Dit semester wil ik mij vooral focussen op regie, storytelling en cinematografie. Daarnaast wil ik er aan bijdragen dat het team goed draait en dat iedereen goed op elkaar ingespeeld raakt zodat we als hecht team iedere klus kunnen klaren die op ons pad komt.

Jurriaan de Boer | Projectmanager

Hallo! Ik ben Werner Bouma. Ik ben 18 jaar en ik ben tweede jaars CMD student op de NHL Stenden Hogeschool. Daarnaast voetbal ik al van kleins af aan op het hoogste niveau. Op dit moment speel ik bij SC Cambuur O19. Ik hoop mijn kennis over het filmen dit semester veel bij te leren van A tot Z bij VideoNerds Productions. Ik heb eerder al een film over mijzelf gemaakt en ik heb er onwijs veel zin in om nog veel meer films te maken dit semester.

Werner Bouma | Teamlid

“Ik ben Anna Teune, 24 jaar oud en onderdeel van VideoNerds dit semester. Naast school houd ik mij bezig met fotografie en cinematografie. Ik ga mij dit semester voornamelijk richten op licht, regie en post-production. Ik ben erg gedreven om mij verder te ontwikkelen op deze vakgebieden. “

Anna Teune | Teamlid

Hi, ik ben Laura Michelle van der Schuit en ben 26 jaar. Ik ben 4de jaars CMD studente aan de NHL Stenden. Door mijn Erasmus studie in het buitenland, heb ik mijn liefde voor het filmvak ontdekt. Ik hoop bij Videonerds alle film aspecten te leren en mij meer te verdiepen in de pre- en post production. Hiermee wil ik graag een mooi portfolio opbouwen en zo een gave stage plek te scoren voor volgend semester.

Laura van der Schuit | Teamlid

Mijn naam is John Kenneth Libao, Ik ben 21 jaar oud en ben een teamlid van de Videonerds. Naast mijn werkzaamheden bij de videonerds richt ik mijzelf op het ontwikkelen van mijn vaardigheden in het gebied van film en fotografie en daarbij ook een portfolio opbouwen. Het semester voor videonerds heb ik een semester in het buitenland gevolgd. Ik heb een half jaar in Zuid-Korea gestudeerd waarbij ik voor de “International Broadcasting Channel” heb gewerkt en mee heb gedaan met een video competitie. Hierdoor heb ik besloten om in Nederland mijn verder aan mijn vaardigheden te werken. Gedurende mijn tijd bij de videonerds zal ik mij voornamelijk richten op het verder ontwikkelen van mijn huidige vaardigheden.

John Kenneth Libao | Teamlid

Mijn naam is Maurice Klok, ik ben 19 jaar oud, dit is mijn tweede jaar op CMD en ik ben ook onderdeel van Videonerds. Ik heb gekozen voor Videonerds omdat films maken mij enthousiast maakt en ik graag mijn tijd daaraan besteed. Ik heb al wat ervaring met editen, en wil die vaardigheden ook graag verder ontwikkelen, maar daarnaast wil ik nu ook veel ervaring opdoen met filmen en zo een mooie portfolio opbouwen.

Maurice Klok | Teamlid

Hallo, ik ben Merlijn Hoogterp. Ik ben 18 jaar oud en dit wordt mijn tweede jaar als CMD student op de NHL-Stenden. Ik heb altijd veel interesse gehad in films en documentaires en wil hier dit semester bij Videonerds graag meer over leren. Ik wil mij vooral focussen op het gebied van audio, licht, camera en post-production. Door aan veel verschillende projecten mee te doen hoop ik al deze verschillende gebieden toe te kunnen passen en er meer over te leren. Ik hoop door Videonerds een betere filmmaker te worden.

Merlijn Hoogterp | Teamlid

Hoi, mijn naam is Marcia de Keijzer. Ik ben 21 en zit nu in het 4e jaar van CMD. Voorgaande periodes heb ik ervaring opgedaan door het maken van promotievideo’s en een documentaire. Hierbij heb ik mij vooral gefocust op regie. Dit vond ik zo leuk dat ik mij graag verder wil ontwikkelen op videogebied. Naast video’s maken vind ik het ook erg leuk om te fotograferen. Voordat ik ga afstuderen wil ik nog zo veel mogelijk nieuwe dingen leren.

Marcia de Keijzer | Teamlid

Hoi! Mijn naam is Rimon Awad en ben een tweedejaars CMD student met een grote passie voor video en fotografie. Momenteel al een flink aantal jaren actief in het veld, voornamelijk gericht op fotografie, maar de laatste tijd doe ik ook steeds meer video opdrachten. Mijn doel hier bij videonerds is om te leren hoe het is om in een team aan projecten te werken, en om mijn vaardigheden op het gebied van bewegende beelden uit te breiden in zowel productie als pre-productie. Specifieke aspecten als belichting, regie en geluid zijn nog relatief nieuwe termen voor mij, en hoop hier dan ook dit semester flink in te groeien. Ik kijk erg uit naar de samenwerkingen die er dit jaar gaan plaats vinden!

Rimon Awad | Teamlid

Ik ben Niels Visser, 20 jaar oud en teamlid van VideoNerds Productions. Dit komende semester wil ik mij gaan specialiseren op camerawerk en post-production. Ik wil mijzelf zoveel mogelijk ontwikkelen deze periode binnen de verschillende vakgebieden. Ik hoop na dit semester een richting op te kunnen in de videowereld. Ciaoooo x

Niels Visser | Teamlid

Het team van VideoNerds Productions bestaat uit studenten van de opleiding Communication & Multimedia Design aan de NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden. Ze hebben allemaal één ding gemeen: hun passie voor film. Ze worden ondersteund door een professioneel en kundig team met ervaring. De studenten worden geselecteerd op basis van sollicitaties om zo een flexibel en sterk team te creëren. Elk semester wisselt het team en wordt alles zorgvuldig overgedragen. VideoNerds Productions is een officieel bedrijf dat onderdeel is van NHL Stenden Hogeschool.