Het team van VideoNerds Productions bestaat uit tien studenten van de opleiding Communication & Multimedia Design aan de NHL Hogeschool te Leeuwarden. Ze hebben allemaal één ding gemeen: hun passie voor film. Ze worden ondersteund door een professioneel en kundig team met ervaring. De studenten worden geselecteerd op basis van sollicitaties om zo een flexibel en sterk team te creëren. Elk semester wisselt het team en wordt alles zorgvuldig overgedragen. VideoNerds Productions is een officieel bedrijf dat onderdeel is van NHL Hogeschool. Het team zorgt zelf voor de acquisitie en afhandeling van de projecten.

Binnen Videonerds Productions hou ik mij bezig met de communicatie en het leiden van het team.  Ik communiceer extern met bedrijven maar ook intern met het team. Wij hebben een leuk team met veel potentie, aan mij de taak dat iedereen kan doen wat diegene ook wil doen.

Ganna Penning | Manager – Producer

Bij Videonerds Productions zorg ik er voor dat alle benodigdheden er zijn en dat ik daarnaast ook alle opdrachten die binnenkomen in goede banen kan begeleiden. Ik ben er om te bouwen aan een sterk videoteam en houd me bezig met al het regelwerk achter de schermen.

Valerie Hutten | Manager – Producer

Mijn focus ligt deze periode vooral op de regie. Ik ben erg kritisch en zorg ervoor dat we altijd het beste eindresultaat bereiken! Daarnaast vind ik het leuk om creatieve ideeën te bedenken, zelf achter de camera te staan en om video’s te editten. Ik heb er heel veel zin in!

Jildou Dijk | Creative – Director

Voor deze opleiding heb ik Film & Media gestudeerd, waar de focus lag op het camerawerk en de nabewerking hiervan. Ik zit hier bij VideoNerds Productions om me verder te ontwikkelen in het creëren van videoconcepten en het aansturen van het productieteam.

Kevin Terpstra | Creative – Director

De wereld van film en video staat heel dicht bij mijn hart. Mijn creatieve oog is een onderdeel van mijn werkwijze, sta open voor experimenten en het zoeken naar creatieve oplossingen. Daarnaast ben ik een echte teamspeler als het om de relatie van de klant of crew gaat.

Jesse Mooibroek | Creative – Edit

Op een vroege leeftijd geïnspireerd geraakt door films, regisseurs en muzikanten. Ik wil monteren, filmen en met geluid bezig zijn om zo mijn eigen stijl te kunnen ontwikkelen. Wanneer ik een film maak, ben ik het publiek. Ik zou willen leren hoe je met geld en  machtsstructuur omgaat. Want het is net een strijd.

Myles Hayden | Edit – Sound

Bij mij liggen de specialiteiten op het gebied van productie. Maar ook met storytelling en design kan je mij heel blij maken! Mijn inspiratie haal ik uit film, animatie, games en boeken. Mijn belangrijkste kernwoorden zouden zijn: teamwork, kwaliteit, enthousiasme en creativeit.

Daniel Bosch | Camera – Edit

Video is één van mijn passies. Ik sta er altijd voor open om nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Dit semester wil ik meer leren over het maken van documentaires en korte films. Daarnaast wil ik mij nog meer verdiepen in de live registraties van evenementen.

Ruurd Nauta | Creative – Camera – Edit

Een goede video straalt professionaliteit uit. Het laat zien dat je aandacht besteedt aan je werk en trots bent op wat je doet. Ik ben pas tevreden als ik weet dat uw video een succes zal worden. Ik ben een rasechte perfectionist en ik ga altijd voor het maximale resultaat.

Thom Klaver | Camera

Binnen de opleiding ben ik op een breed vlak opgeleid. Hierdoor kijk ik met mijn expertise met een andere blik naar opdrachten en kan ik op een breder vlak oplossingen bieden. Ik ben van jongs af aan al gepassioneerd geweest met film & media. Hierdoor zal mijn focus deze periode liggen op het camerawerk en colorgrading.

Christiaan van der Gang | Camera – Edit