Het team van VideoNerds Productions bestaat uit twaalf studenten van de opleiding Communication & Multimedia Design aan de NHL Hogeschool te Leeuwarden. Ze hebben allemaal één ding gemeen: hun passie voor film. Ze worden ondersteund door een professioneel en kundig team met ervaring. De studenten worden geselecteerd op basis van sollicitaties om zo een flexibel en sterk team te creëren. Elk semester wisselt het team en wordt alles zorgvuldig overgedragen. VideoNerds Productions is een officieel bedrijf dat onderdeel is van NHL Hogeschool. Het team zorgt zelf voor de acquisitie en afhandeling van de projecten.

“Ik ben Steffen Bosker, 19 jaar oud en projectmanager van Videonerds productions. Dit semester wil ik mij focussen op communicatie naar klanten om mij daarin te ontwikkelen. Ook wil ik op draaidagen de rol van D.O.P. of regisseur aannemen, omdat dit mij erg interessant lijkt om meer ervaring in te krijgen. Al deze kennis wil ik straks gaan gebruiken om een eigen bedrijf te kunnen starten.”

Steffen Bosker | Projectmanager

“Ik ben David James, 23 jaar en dit semester projectmanager bij Videonerds. Ik heb het vorige semester als teamlid meegedraaid bij Videonerds dus ik heb al ervaring in dit bedrijf. Ik wil mij dit semester echter vooral bezig houden met de rol als producent. Dit omdat ik hier weinig ervaring mee heb en dus nog veel te leren heb op dit gebied. Naast dit wil ik mij ook verder ontwikkelen op het productionele vlak, dus het daadwerkelijk produceren van video’s. Hierbij wil ik de functie als d.o.p op mij nemen. Ik wil deze opgedane kennis vervolgens in de toekomst in kunnen zetten als ik als freelancer aan de slag wil gaan.”

David James | Projectmanager

“Ik ben Dennis van der Werf 22 jaar oud, dit semester draai ik als projectmanager voor videonerds. Ik hoop het woord teamwork naar een hoger niveau te kunnen tillen.
Het D.O.P. schap en cinematography is naast projectmanagement hetgeen waar ik me op wil richten.”

Dennis van der Werf | Projectmanager

“Ik ben Lars Bosch, 24 jaar en onderdeel van Videonerds dit semester. Ik heb weinig ervaring met het filmen en maken van video’s. Ik ga mij dit semester hier dan ook voornamelijk mee bezig houden om mijzelf hierin te ontwikkelen. Daarnaast wil ik graag leren hoe je de juiste belichting toe past in elke gewenste situatie.”

Lars Bosch | Teamlid

“Ik ben Aron, 19 jaar oud en onderdeel van videonerds dit semester. Ik richt mij dit semester voornamelijk op cinematografie, cameratechnieken en het ontwikkelen van animaties. Ik ben heel erg enthousiast om mijzelf verder te ontwikkelen binnen deze vakgebieden.”

Aron van Remmerden | Teamlid

Ik ben Jessica van der Mark, 23 jaar en teamlid van Videonerds dit semester. Naast school houd ik mij vooral veel bezig met mijn eigen fotografie onderneming. Ik heb hierdoor naast het fotograferen en retoucheren van beelden veel ervaring met o.a de belichting van de set, klantcontact, social media en het visualiseren van concepten. Dit semester wil ik mij voornamelijk richten op het filmen en editen van beelden en de marketing.

Jessica van der Mark | Teamlid

“Ik ben Jorn Kok, 22 jaar en dit semester onderdeel van videonerds. Naast mijn opleiding beheer ik twee multimedia bedrijven waaronder NewMedia. Hierdoor heb ik al enig kennis opgedaan in het werkveld. Binnen de videonerds wil ik mij dit semester focussen op het grote productie werk. Van opzet tot oplevering.”

Jorn Kok | Teamlid

Ik ben Carlo Rikels, 21 jaar en onderdeel van de Videonerds. Sinds enkele jaren weet ik dat ik mij wil specialiseren in film. Mijn grootste interesse ligt bij het produceren van televisie en live-registraties. Hier en daar werk ik zelfstandig aan klussen voor opdrachtgevers maar mijn ambitie ligt bij het werken in een groot productieteam.

Carlo Rikels | Teamlid

“Ik ben Erik, 19 en CMD student. Ik wil mij voornamelijk bezig houden met camerawerk en regie, maar daarnaast lijkt het mij ook erg leuk om meer te leren over monteren en pre-productie van een video. Ik werk al langer aan videoproducties, dus mijn doel bij VideoNerds is om mijn kennis ruim te gaan verbreden.”

Erik Huisman | Teamlid

Ik ben Luc, 24 jaar oud en teamlid van Videonerds dit semester. Ik heb al veel ervaring op het gebied van filmen en monteren opgedaan tijdens mijn vooropleiding op het mbo. Om mijzelf uit te blijven dagen wil ik mij deze periode vooral gaan richting op cinematografie en regie. Ook wil ik mij meer gaan richten op de kracht van een concept in de pre productie.

Luc Hop | Teamlid

Wieger, een 21 jarige- gedreven student met een passie voor multimedia en ondernemen. Voor nu al een lading aan ervaring, maar toch blijkt de bucketlist nog lang niet afgestreept te zijn. Vele ambities om toffe projecten te runnen waar jij je vingerafdruk op kunt leggen. Dit semester treed ik binnen als videonerd en zal ik een halfjaar lang inhoudelijke kennis ademen op het gebied van camerawerk en post-production.

Wieger Stienstra | Teamlid

Ik ben Sander, een 18 jarige CMD student en een teamlid van Videonerds voor dit semester. Ik ben een ‘’Jack of all trades’’ in het team, ik heb ervaring met filmen, editen, schrijven, storyboarden en audio werk. Deze periode wil ik erachter komen waar mijn specialiteit in de filmwereld ligt. Dit wil ik bereiken door me vooral bezig te houden met script schrijven, voice-overs, animeren en monteren. Het filmen laat ik deze periode op een lager pitje branden.

Sander Schat | Teamlid